úterý 24. dubna 2012

24. 4. 2012

Zvláštní. Dopoledne jsem si napsala část textu o tom, jak tento týden nezačal vůbec špatně. Jak mám chuť do sousty činností, neodkládám, napadají mě věci, které chci zkusit/oprášit, těší mě jarní počasí...Že jsem včera dokonce nepodlehla své lenosti a zúčastnila se lekce jógy, i když to nakonec nebylo ono. Rýma ještě není 100% vyléčena a tak se mi v průběhu hodiny ucpával nos a trochu pobolívala hlava.
No a ejhle. Za dnešek se na mě sesypala spousta dojmů, které mi to nadšení trošku zkrouhly.

1. Šéf se po měsíci vrátil z Venezuely, kde byl na dovolené. Jeho vyprávění zážitků ve mně opět probudilo cestovatelské choutky, které si ovšem stejně budu muset z finančních důvodů nechat zajít. Zatím.
(Mimo jiné se mi při tom spouští v hlavě můj "našeptávač" - "všichni cestují, ty sedíš doma/na úřadě na zadku, měla jsi jet pracovat do zahraničí, měla bys mít víc odvahy, měla bys studovat jazyky, teď je šance, nemáš závazky, až budeš mít rodinu, nikam se nepodíváš..." atd. atd.) 
 
2. Ke konci pracovní doby se objevila řada problémů zapříčiněných mou nepozorností a přidělaly mi práci. Dobře mi tak.
 
3. Absolvovala jsem dnes svou první feng shui konzultaci a jsem hrozně zmatená. Nic dramatického se nestalo, ale nečekala jsem, že budu tak ztracená a nejistá. Nemohla jsem se vůbec soustředit a třídit důležité od nedůležitého. V praxi to bude opravdu těžké. Poradit tak, aby to k něčemu bylo a ne stylem “támhle do toho rohu si pověste zvonkohru a tadyhle do sektoru vztahů si dejte sošku se dvěma delfínky a hodně srdíček a tadyhle do sektoru peněz pár mincí...”. Brrrrrr.
 
4. Opět jsem narazila na svou neschopnost říct si o peníze za svou práci.  


 
Nyní si ordinuji už jen klid a relaxaci. Zachumlat se s knížkou do peřin a nevylézat.

Krásný večer přeji!


2 komentáře:

  1. jooooo, tak ty choutky mě chytají každou chvíli, zvlášť na jaře a v létě....a pak taky na podzim a v zimě :D
    jenže.....málo dovolené, na prd zvolené zaměstnání, absolutně zanedbaná jazykový výbava = sedět doma na zahradě :D

    OdpovědětVymazat
  2. No jazyková výbava... trochu se na ní pracuje. Ale stylem "tento týden se na to vrhnu a další týden to flákám". Takže tak. Bohužel ten flákací týden se jaksi moc prodlužuje a já se nemůžu dokopat s tím něco robit. Jsem líná jako hrom :-)
    Cestování... jééé... dala bych si říct. Ale pokaždé se najde milion a jeden důvod "proč to zrovna teď nejde a není vhodná doba". Takže tak... :-)

    OdpovědětVymazat