pondělí 4. června 2012

JSEM ZPĚT




















Krásný den přeji!

Omlouvám se za svou nečinnost v posledních dnech. Celou mou bytost totiž pohltily závěrečné zkoušky feng shui a s nimi spojená příprava - vědomostí i projektu. Vše bylo nakonec náročnější, než jsem si myslela, podtrženo navíc nevyspáním a vůbec takovým nedobrým rozpoložením. Pátek i sobotu jsem byla jako leklá ryba - bez energie a nadšení. Svou prezentaci projektu jsem tedy nechávala na neděli doufajíc, že si odpočinu a budu svěží jako rybička. Jenže místo toho se přidala ještě nevolnost z mých dnů. Takže nic :-) Pak jsem si řekla, že prostě půjdu na řadu a nebudu už dál čekat. Vhodný okamžik jsem si nastolila :-)  A ve chvíli, kdy jsem začala mluvit, jako by se všechno tohle rozplynulo a od té doby už mi bylo dobře. Příčina tkvěla opět v hlavě řekla bych :-)
Bylo to nakonec moc fajn. Mám ze své práce dobrý pocit, těším se, co teď bude dál a jak budu pracovat na svých prvních projektech. Navíc chci pokračovat dalšími souvisejícími semináři u stejného učitele (čínský horoskop a praktický seminář feng shui). Možná i u jiných, ale to až časem. A podle finančních možností. 
Dnes zažívám takový menší smutek z toho, že už to skončilo, že se nesejdeme v tomhle (opravdu velice úžasném) složení i s našimi učiteli. Včera při odchodu jsem se s jedním z nich objala a políbila a byl to pro mne takový zážitek, že ho ještě teď rozdýchávám :-) Předal mi tolik zajímavých informací, podnětů k přemýšlení a vůbec, vychází z něj energie, kterou bych ve svém životě chtěla mít. Leží mi v hlavě myšlenka, že bych mohla začít chodit do jeho centra cvičit. Zatím tyhle úvahy nechávám zrát :-)


Každopondělní návraty do materialistického mužského úřednického světa jsou hodně tvrdé, tentokrát ještě o něco intenzivněji. Líbilo by se mi, kdybych se už jednou vracet nemusela.


Tak trochu doufám, že teď budu mít spousty volného času - na cvičení, psaní článků a bůhví co ještě, ale tuším, že realita bude trochu jiná. Cestování k rodičům, feng shui zakázky, plánování dovolených a setkávání s přáteli, něco málo kolem domácnosti a kolem dobrého jídla...A nakonec toho času zase tolik nezbývá. Ale nevadí. Nechám věci plynout, ať přijdou, jak přijdou. Užiju si je.

Mimochodem, v minulém týdnu jsem navštívila představení Jaroslava Duška - Pátá dohoda a myslím, že ani slovy nedokážu vyjádřit, jak se mi to líbilo. Celé představení jsem byla v jedné velké euforii :-) Nehledě na spoustu těch důležitých poselství, které se snaží předat, jsem se naprosto fantasticky zasmála, jako už dlouho ne.

Přeji spoustu krásné energie!

Vaše Bioarchitektka
 

4 komentáře:

  1. s tou nechutí vracet se do práce bojuji také, minulý týden jsem mela chut dat vypoved, pritom tak rada pracuju....a na Duska chodim kazdy rok, 4dohody, 5 dohoda a cosi jeste ... je to neobycejne moudre a vesele!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě v práci taky ledacos baví. Ale občas se naladím na ten jiný svět, který je veselejší, lidštější, láskyplnější (založený na jiných principech, než má tahle společnost za své). A pak se vrátím do toho materialistického mužského světa - mezi architekty a inženýry :-) Někdy je to pěkná pecka...

      Vymazat
  2. Moc a moc gratuluji! A přeji, aby Tě tato cesta co nejvíce naplňovala a aby někdy v blízké budoucnosti přerostla i v HPP.

    OdpovědětVymazat