sobota 25. února 2012

UVÍTACÍ

Dnes tedy konečně padlo rozhodnutí, které ve mně nějakou dobu zrálo.
Rozhodnutí vytvoření prostoru pro můj myšlenkový balast v psané formě. Někdy možná odbornější, někdy jen trocha toho ženského tlachání :-)

Jsem architektka. Mám ráda přirozenost a rovnováhu...Miluju jídlo, kvalitní krásné věci, cestovaní, přátele, dobrý seriál s dobrým červeným s nohama nahoře, pocit, že mě baví život...Trochu propadám biofilosofii, někdy se pozastavuji nad současným světem a snažím dopátrat té nejlepší cesty, po které jít. 

Psát budu nejspíš hodně o zdravé výživě (zvažuji jestli vůbec užít tento termín, ale o jídle to bude hodně :-)) Občas se zřejmě budu dotýkat i dalších oblastí života, které mě zajímají a baví. 

Přeji příjemné spočinutí.

Vaše bioarchitektka


2 komentáře:

  1. Ahojky Luci,
    chtěla bych Ti moc poděkovat za Tvůj blog. Proklikala a prohltala jsem se texty až na samý začátek Tvého psaní a myslím si, že máme hodně společného - zdravá výživa (tu sice na svém blogu nepropaguji tak jako Ty, ale jsi mi velkou inspirací), alternativa (Dušek, energie...) i pocity nad životem (kritik v hlavě, práce, co mě nebavila - ikdyž teď už baví - dala jsem výpověď a jsem v pracovním procesu domova ;o). A taky děkuju za nominaci mého blogu.
    Tak hodně štěstí v životě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Alkaro,
      ani nevíš, jak jsi mě potěšila! :-) Snad Tě to tu bude stále bavit. U Tebe na blogu je taky moc hezky.
      Přeji krásné dny!

      Vymazat