pátek 24. srpna 2012

NÁKUPY DOBY DÁVNÉ I NEDÁVNÉ

Přátelé, s časem jsem na tom pořád stejně bídně. Asi musí přijít nevlídné podzimní počasí, které mě přikove k PC. Prosedím u počítače celkem dost. Ale schází mi ta správná energie a entuziasmus pro vytváření nových článků a práci všeobecně. Zvládnu už většinou jen projíždět blogy a nebo tupě na něco koukat.

Hodně jsem teď mimo domov, takže ani tolik nenakupuji a nevařím. Měla bych si víc užívat lokálního ovoce a zeleniny. Tam mám rezervy. Uvidíme, ale září vypadá stejně nabité událostmi, jako tomu bylo doposud, takže s nějakým extra vyvařováním to nevidím. 

Zvládám zhruba třikrát týdně půl hodiny běhat, což je moc fajn a pozoruji to trochu i na postavě. Co mě ale trošku trápí je stav mojí pleti. Zřejmě by jí udělala dobře nějaká pořádná očistná kůra, ale na to já nejsem. Nedovedu si to při běžných pracovních dnech představit. Možná alespoň nějaký očistný den. Nevím. Už se s ní trápím tak dlouho a jsem bezradná.

Za chvíli odjíždím směr Brno. Návštěva, dámská jízda, těším se moc! A pak už jen balit a těšit se do Toskánska. Krásně pozdní léto (už s výraznou podzimní příchutí)!









5 komentářů:

  1. Do Toskánska? Óóóó, nechceš mě vzít prosím s sebou do kufru? Budu po cestě tiše jak myška! :-D

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj, nominovala jsem tě na blog awards, tak pokud budes mit zajem, muzes v nem pokracovat...

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasný blog s úžasnou tématikou, díky za něj :)
    A zvu tě k sobě na Giveaway :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2012/08/1-giveaway.html

    OdpovědětVymazat